Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. augusztus 29-31. Szigetköz vízitúra (választhatóan 1-3 nap)

szigetkozvizitura-gyerkocosen.jpgSzigetközi, 1-3 napos vízitúrák családoknak, baráti társaságoknak 2017. augusztus 29-31.Kenutúra időjárás garanciával.
Meseszép. 
Varázslatosan gyönyörű, maximálisan biztonságos. Tiszta víz, több száz kilométer vízi labirintus.
Igény szerinti szállás!
S
átras, vendégházas, panziós elhelyezéssel is csillagtúrák - vagyis nem kell költözködni, mégis minden nap más és más vizet fedezünk fel. 

A vízitúra lehet 1, 2 vagy 3 napos.

Itt egy keddtől csütörtökig tartó 3 napos vízitúra programját láthatod, de kezdhetitek máskor is maradhattok amíg jól esik, lehet 2 nap és lehet 2 hét és lehet 2 hónap!
 


Opcionális "nulladik" nap:
www.szigetkozvizitura.hu-dunaszigeti-tamaszpontunk.jpgSzállásra beköltözés vagy sátorverés és bármilyen móka. Szállás Dunaszigeten vagy Dunakilitiben. Tudunk javasolni vendégházakat, vendégházak udvarát vagy kempinget a sátrazáshoz, ill. panziókat és wellness hotelt is.
Népszerűek az olyan vendégházak és azok udvarai, ahol egy társaságon belül is vannak olyanok, akik szobát, fürdőszobát igényelnek és vannak, akik sátrazni szeretnének. Így mindenki a számára szallas-fogmosas.jpgmegfelelő szálláson lehet - és mégis együtt van a csapat. Mind a szobában lévő "bentieknek", mind az udvaron sátrazóknak külön (kulturált) vizes blokk, külön, felszerelt konyhák, óriási hűtőszekrények szolgálják a kényelmét.

 

 

 


Keddi vízitúra: Kék lagúnák
szigetkozi-vizitura-dunakiliti-talalkozasi-hely-a-parton-www.vizitura.eoldal.hu-www.vizitura.org.jpg10:00 Találkozás a most először vízitúrázó vendégekkel a képen látható ugráló fánál (a vízparton) Dunakilitiben a Vadvíz kempingben. 

A felszerelés kiosztását követően megtanítjuk a kenu kormányzásának és az evezésnek az alapjait.  10:00 Ha van először vízitúrázó, és a túrába becsatlakozó vendég, akkor kérjük, hogy a vízitúra-szüzek 10 órára jöjjenek, egyébként a tegnap óra már rutinos csapattal a rendez-vous fél tizenegy előtt pár perccel.

 


11:00 Indulás Dunakiliti Vadvíz kempingből
11:30 Mai első "speedünk" a Csökös-ág
12:30 Az Öreg-Duna 
13:30 Ebédszünet
13:30 Újra a vízen
15:45 A Görgetegi-bukó
16:15 Érkezés Dunakilitibe


Szerda: A Csökös-ág és a Cikolai zegzugok
a-csokoson.jpg10:00 Találkozás a becsatlakozók közül azokkal, akik még nem ültek kenuban korábban, nekik tanítás, majd mindenkinek napi tájékoztató. Wc, naptejezés stb. után
10:30 Indulás Dunakilitiről

11:30 A világ egyik legvadregényesebb vize: a Csökös-ág
13:30 Kedvező vízállás esetén a Revolver és a Paducos ágak között "az észak-nyugati átjáró" nyitva lesz és olyan csodát fedezünk fel, hogy az szavakkal leírhatatlan 
17:00 Érkezés Dunaszigetre (a nap során lesz kiszállás bőven)

 

Csütörtöki vízitúra: Denkpál és a világ legszebb labirintusa
0680.jpg10:00 Ha van új, kérünk 10 órára gyere, megtanítunk kenuzni. A nap során módosult tudatállapotba jutunk, transzba esünk, egy másik világban járunk. Énekelnek a madarak, zsong az erdő, csobognak az evezők, mégis csend van. A hangulat hihetetlen. A természet templomában vagyunk. A Jakabi-ágon fölöttünk összezár a lombkorona, sőt, mi is gyakran lehajlunk a behajló ágak alatt.
10:30 Logisztika és a szokásos rituálé, készülődés, bemelegítés, naptejezés, vízfeltöltés, wc stb. után indulás Dunaszigetről
12:00 A gyönyörűséges Jakabi-ág
13:00 Ebéd a Barkási-hídon, folytatjuk a leírhatatlant
17:00 Érkezés Dunakilitibe 

 

 

 

 

+36 209 342 760, szigetkozvizitura@yahoo.com

 


Túradíjak a Szigetköz-vízitúra résztvevőinek
 

Egyedi vízitúra
0160-fiuk.jpgTestre szabott vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat legalább 4 fős csoportnak az útvonal, az időpont, a szállás, étkezés és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Lehet kérni éjszakai kenus túrát, kajakot, szeretetteljes baby sittert. Szívesen biztosítunk vacsorát, tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben. 

 

 

Jelentkezés és fizetés: Jelentkezés a vízitúrára az innen letölthető jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével (e-mail: szigetkozvizitura@yahoo.com) és a túradíj átutalásával. 
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a túrára jelentkező nevét, a létszámot, a túra időpontját és a túra helyét beírni.
(Pl. Szigeti Virág, 9 fő, 2017. 08. 29-31.)