Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. június 10-én "Szigetközi labirintus 20/30" teljesítménytúra

teljesitmenytura-01.jpgKérjük NE nevezz(en), a túra elmarad! Szigetközi labirintus teljesítménytúra: kaland a csodalabirintusban, hazánk egyik legszebb táján! Gyalogolj, és láss a szárazföldről is sok, gyönyörűséges és tiszta vízű Duna-ágat! 

"Szigetközi labirintus 20/30" teljesítménytúra
Választhatóan 20 vagy 30 km-es távon teljesítménytúra a varázslatos Szigetközben 2017. június 10-én szombaton.  

Időpont: 2017. június 10. 
Táv: választhatóan 20 vagy 30 km-es táv.
Szintkülönbség: elhanyagolható a szintkülönbség, a legmagasabb pont az árvízvédelmi töltés teteje:).  

Utazás: Jöhetsz saját autóval, telekocsikat is szervezünk, és jó a tömegközlekedés. Pl. a Keletiből 8:40-kor induló intercity-vel eljöhetsz Győrig, majd buszra átszállva 10:50-kor Ásványrárón vagy, a találkozási pontot jelenti Part camping pár perces séta a "buszforduló" nevű buszmegállótól
Regisztráció: 8:30 és 11:15 között.

TérképTalálkozás helye: Ásványráró községen belül a Part camping (9177 Ásványráró, Kikötői út 50.) amely autóval is könnyen megközelíthető, ill. néhány perc séta az ásványrárói buszfordulótól. A buszforduló akkor érdekes, ha Győrből busszal jössz, hiszen sokan vonattal jönnek Bp-ről, és Győrben szállnak át buszra. A buszon semmitől nem kell tartani, egyedülálló hölgyek is tökéletes nyugalommal szállhatnak fel, ez az ország - sajnos egyik utolsó - biztonságos vidéke.  

Nevezés: Előzetesen, e-mailben kérünk nevezni, az utolsó héten történő nevezés díja 1000 Ft-tal, az utolsó előtti napon és a túra napján 1500 Ft-tal magasabb.
Itiner: A helyszínen kapod meg az itinert. 


Teljesítménytúra típusa: mindkét táv körtúra ellenőrző pontokkal. A körtúra végén - ha autóval jöttél, a kocsidhoz, ill. a téged hozó (és vivő) telekocsihoz - ha közösségi közlekedéssel jöttél, a reggeli érkezési ponthoz, vagyis Ásványráró buszforduló közvetlen szomszédságába érsz vissza.
Parkolás: a kempingben biztonságban hagyhatod a kocsidat, a parkolás és mosdó használat a kempingben egész napra 500 Ft. A környéken ingyen is tudsz parkolni    
Oklevél: a túra teljesítői tanúsítványt kapnak.
20 km-es szintidő: 5 óra

30 km-es szintidő: 7 óra 30 perc

teljesitmenytura-03.jpgVégül... A fantasztikus tájon, a hullámtér gátján és az Öreg-Duna töltésén, ártéri erdőkben túrázni szép és biztonságos. Ha találkozol horgásszal, családdal, sportolóval, az jóarcú ember lesz. Köszönni fog, nem kell tartanod semmitől. Egyedülálló hölgyek is EZERSZÁZALÉKOS nyugalommal jöhetnek. A Szigetköz ezen része a lakosság összetétele, hagyományai, értékei alapján biztonságot garantál.
Frissítési lehetőség: A 30 km-es távot választók útvonalában van nyomós kút, ill. haladsz el bolt előtt, a 20 km-es távot választóknak az innivalót és szendvicset vinniük kell. 

 


Szállás a nulladik napon jövőknek, ill. azoknak, akik a teljesítménytúra utáni éjszakára maradnak  
teljesitmenytura-02.jpgNem kell a nulladik napon jönni. De ha valaki szeretne nyugisan kezdeni, vagy ha valaki távolabbról utazik, annak a nulladik napi utazás kényelmesebb. Mondjuk egy szegedi, debreceni túrázónak, vagy ha valaki mondjuk Nyíregyházáról érkezik szívesen javasoljuk. 
Ha nem az utolsó utáni pillanatban nevezel, kérés esetén foglalunk szállást, ill. - természetesen - te magad is foglalhatsz.
A szobák / apartmanok díja jellemzően 3000 és 4000 Ft között van, a lipóti wellness hotel drágább. A sátrasoknak ideális Ásványrárón a Part camping. A sátrazás díja 1500 Ft/fő. A foglalás egyszerű. Hívd a kempinget vagy küldj nekik e-mailt: 
info@partcamping.hu  +36 70 674 9684
 
 

A teljesítménytúra nevezési díja mindkét távon: 1990 Ft. 
 

 

 

Hívj, hívjon (+36) 209 342 760 vagy írj(on) szigetkozvizitura@yahoo.com


 

Nevezés a teljesítménytúrára
Kérjük, hogy a részvételi és általános szerződési feltételeket a nevezést megelőzően a honlapon tekintsd át, különös tekintettel a részvétel saját felelősségre és viselkedési szabályok (szemetelés tilalma) részekre, majd a szigetkozvizitura@yahoo.com e-mail címre várjuk a teljesítménytúra kitöltött nevezési lapját
 

 

A nevezési díj utalása
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a teljesítménytúrára jelentkező számlázási címét (
irányítószámmal!) és a túra időpontját (hónap, nap) beírni. (A nevet nem kell feltüntetni, az látszik az átutalásból).
1137 Budapest, Ráró u. 29.
2017. 06. 10.

 

Két teljesítménye túra a hétvégén?
ausztria-tura-osztrak-tura-schneeberg-05-kaisersteinrol-panorama.jpgHa van kedved, vasárnap is jöhetsz teljesítménytúrára! A június 11-e vasárnapi túra kissé magasabbra visz mint az árvízvédelmi töltés teteje. Gyere ausztriai teljesítménytúránkra! A Schneeberg két csúcsát hódíthatod meg, a Schneeberg túra a Szigetköz 20 és 30 km-es távjaihoz képest rövid, de a Kaiserstein 2061 és a Klosterwappen 2076 méteres csúcsaira fel kell "sétálni"

http://www.ausztria-tura.hu/cikkek/2017.-junius-11.--a-schneeberg-ket-csucsa--teljesitmenytura-ausztriaban--kaiserstein-es-klosterwappen/