Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. június 3-4. Cseh rafting túra, Cesky Krumlov rafting

cseh-rafting-cesky-krumlov-rafting-cseh-tura-31.jpg

Cesky Krumlov Európa egyik legszenzációsabb városkája, és most - opcionálisan - raftingolhatsz a történelmi óvárost átszelő Moldván! 

cseh-rafting-cesky-krumlov-rafting-cseh-tura-09.jpg2017. június 3-5. Az első nap délelőtt kiutazás, délután városnézés Cesky Krumlovban. A második nap folytatjuk az ékszerdoboz felfedezését, választhatsz, hogy az egyik túravezetővel a szárazföldön teszed vagy a másik túravezetővel raftban vagy kenuval vagy kajakkal jössz egy kicsit a Moldván, majd evezgetünk a városon belül. (A Moldva, ezer évig németül a Moldau, csehül a Vltava, egy és ugyanazon folyó.) 

 
 

 

cseh-rafting-cesky-krumlov-rafting-cseh-tura-34.jpg2017. június 3.: Reggel utazás, délre vagyunk kint, gyors beköltözés (voltaképpen csak a romlandó hűtőszekrénybe tevése) után gyalog városnézőtúrára indulunk a világ egyik legkülönlegesebb városkájában. 13:30-kor beülünk egy önkiszolgáló étterembe ebédelni, majd folytatjuk a kalandozást.  

 

 
cseh-rafting-cesky-krumlov-rafting-cseh-tura-06.jpg
2017. június 4.: Folytatjuk a város felfedezését. Válaszhatsz, hogy a "szárazföldi" túravezetővel sétával vagy a vízitúrás túravezetővel egy kis városon belüli raftinggal, a folyóról nézed meg a várost. Igen, ebben is különleges ez az 1000 éven keresztül német (most cseh) város, hogy raftingolunk a világ egyik legszebb városának történelmi belvárosán keresztül. 
 
 
 
A részletekhez folytasd itt az olvasást:
http://www.tatra-tura.hu/cikkek/2017.-junius-3-4.-cesky-krumlov--opcionalis-cseh-rafting/