Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. május 20-21. Szigetközi "akvárium" vízitúra

www.szigetkozvizitura.hu-www.vizitura.org-szigetkoz-vizitura-mosoni-duna-novaki-csatorna-5.jpgSzigetközi "akvárium" vízitúra 2017. május 20-21. Választhatóan 1 vagy 2 napban kristálytiszta ágakban evezgetünk.

Még nem eveztél? A néhány percig kezdőknek evezéstanítás! Új-Zélandot lepipáló vizek a döntésedtől függő időtartamban. 
Költözködés nélküli csillagtúra. 

 


Szállás: Dunaszigeten vagy Dunakilitiben tudunk javasolni vendégházakat, vendégházak udvarát www.szigetkozvizitura.hu-dunaszigeti-tamaszpontunk.jpgvagy kempinget a sátrazáshoz, jó panziókat és wellness hotelt is. A legnépszerűbbek a vendégházak és azok udvarai, mivel itt együtt lehetnek azok is egy társaságban, akik sátraznak és akik szobát kérnek, mindenki külön, de mégis együtt a csapat. Külön mindenkinek kulturált vizes blokk, külön felszerelt konyhák, óriási hűtőszekrények.

Nulladik nap:
Messziről jöttök? Érdemes lehet a túra előtti "nulladik" napon este befutni és megejteni a szállásra való beköltözést vagy sátorverést. Fel lehet fedezni a környéket, bevásárolni és olyan helyeken úszkálni, mintha egy csendes-óceáni szigeten lenne, sőt, el is lehet kezdeni az evezéstanulást.

 


 A vízitúra első napja:  
www.szigetkozvizitura.hu-www.vizitura.org-szigetkoz-vizitura-mosoni-duna-novaki-csatorna-6.jpgTalálkozás 10:00-kor az először kenuzókkal, a rutinos profikkal 10:30-kor az e-mailben egyeztetett helyen, Kimlén.
Hova megyünk? Magyarország legáttetszőbb, legtisztább vizein lapátolgatunk. Ha még nem eveztél, vár rád egy kis gyors tanulás, ha rutinos vagy, akkor bemelegítés. Az első napi útvonalat biztos, hogy életed legszebb vízitúrái közé sorolod majd, akkor is, ha 20 éve non-stop kenuzol.


2. napi vízitúra:

www.szigetkozvizitura.hu-www.vizitura.org-www.vizitura.eoldal.hu-szigetkoz-vizitura-kenutura-gazfui-holt-duna-2.jpgTalálkozás 10:00-kor az először kenuzókkal, a rutinos profikkal 10:30-kor az e-mailben egyeztetett helyen, Dunaszigeten a Gazfűi-Holt-Duna partján. Előkészületek, naptejezés, wc, stb. után 11:00-kor indulunk egy egészen elbűvölő fattyú ágon. Sok helyen a csend tökéletes. A pillanat örökkévalósággá dermed, a lelked itt marad.
17.00 körül érkezünk, ezt a napot szokásunkkal ellentétben nem másodperc pontossággal tervezzük, ugyanis elmondhatatlan helyeken evezünk, sőt, ha az idei május is 30 fokos lesz, akkor tündér rózsák között úszkálunk és senkinek nem akaródzik visszajönni. Kiszállás, wc-szünet van sok, nyugi!!


Normál díjainkat a lenti linken találod. Az "Akvárium" vízitúra díja ennél naponta és fejenként 1000 Ft-tal magasabb. 
Túradíjak a Szigetközi vízitúrák résztvevőinek

 


Egyedi vízitúra
Testre szabott szigetközi vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat  az útvonal, az időpont, a szállás, étkezés, szolgáltatások, logisztikai és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Szívesen biztosítunk minőségi étkezést, tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben. 

 

Jelentkezés és fizetés:
Jelentkezés a szigetközi vízitúrára az innen letölthető jelentkezési lap kitöltés után visszaküldésével (e-mail: szigetkozvizitura@yahoo.com) és a túradíj átutalásával.
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007

A megjegyzés rovatba kérjük a vízitúrára jelentkező nevét, a létszámot, a túra időpontját beírni. (Pl. Kiliti Dávid, 9 fő, 05. 20-21.)