Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. május 6-7. Közép-Szigetközi vízitúra (választhatóan 1 vagy 2 nap)

20150821_szigetkozi-evezes-vizitura-szigetkoz.jpg2017. május 6-7-én választhatóan 1 vagy 2 napos vízitúra a Közép-Szigetközben!
Imádja a Szigetközt, de jó lenne újat felfedezni? Vagy most jöttök először és rögtön valami szuperre vágysz? 
Öt javaslatunk is van! Az első az Ásványráró közeli ágrendszer, a második Kisbodak és környéke!
A szállás sátrazás kempingben vagy remek jó vendégház szobák, a szállást foglalhatod magad vagy mi is szívesen foglaljuk neked.

bodaki-oreg-to-www.vizitura.eoldal.hu-szigetkozvizitura-4.jpg

 

"Csillagtúrázunk", vagyis késő délután ugyanazon - igény szerinti - szállására térhet vissza a kis csapat.
Csatlakozz a turnusokhoz (pl. 2017. május 6-7-én) vagy kérjétek ezt az útvonalat külön vízitúraként bármikor(ra). (+36) 209 342 760.

 


1. napi vízitúra: Rejtett ösvényeken kenuzunk a Közép-Szigetközi ágrendszerben
szigetkoz-070.jpgE-mailen térképet küldünk minden résztvevőnek, a térkép szerinti (könnyen megtalálható) helyen találkozunk.
A találkozás a jó értelemben vett kezdőkkel 10 órakor, bemutatkozás, tájékoztató, a felszerelés átvétele, naptejezés, wc stb. után megtanítunk kenuzni. A gyakorlott kenusokat 10:30-ra várjuk, 10:50-re 20160521_szigetkozi-vizitura-www.vizitura.eoldal.hu.jpgmindenki tudja kormányozni a hajókat, 11-kor vízre szállás.
Egy látványos és biztonságos útvonalon evezünk, ha el fogsz ájulni a nap során, az csak az elviselhetetlen szépség számlájára írható. Például fogunk haladni mangrove dzsungelben, vagy legalábbis annak látszó tüneményben. Ami biztos: szenzációs.  

17:00-kor érkezünk az indulási "kikötőhöz" és biztonságban hagyott kocsikhoz. 

 

2. nap: A Bodaki Öreg-tó, a magyar mangrove dzsungel
bodaki-oreg-to-www.vizitura.eoldal.hu-szigetkozvizitura-3.jpgReggeli és a napi tájékoztató, naptejezés, wc, stb. rituálék után
10:30
Két hurokkal, egy nagy kört leírva kanyargunk át a legendás Bodaki Öreg-tavon, elvarázsolt világban, mangrove dzsungelben bolyongunk.
Érkezés az indulási kikötőbe, a nap során "hölgyek jobbra, urak balra" rendszerben természetesen lesz wc-szünet, pihenő bőven - és ebédszünet!

 

Vízitúra díjak

 

Testre szabott vízitúra
bodaki-oreg-to-www.vizitura.eoldal.hu-szigetkozvizitura-6.jpgEgyedi igények szerint tervezett vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat az útvonal, az igényelt felszerelés, az időpont, a szállás, étkezés, szolgáltatások, logisztikai és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Szívesen biztosítunk minőségi étkezést, tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben. 

 

Hívj (+36 209 342 760 vagy küldj e-mailt (szigetkozvizitura@yahoo.com)!

 

 

Jelentkezés és fizetés: Jelentkezés a vízitúrára az innen letölthető jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével (e-mail: szigetkozvizitura@yahoo.com) és a túradíj átutalásával. 
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a túrára jelentkező nevét, a létszámot, a túra időpontját és a túra helyét beírni. (Pl. Lipóti Éva, 8 fő, 2017. 05. 6-7.)