Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. szeptember 18-20. Választhatóan 1, 2, 3 napos vízitúrák

0610-nyolcfas-sziget.jpgSzigetközi vízitúra 2017. szeptember 18-20.  
 

 

 

 

Választható időtartamú szigetközi vízitúrák a Szigetközben. 
a) 3 napos vízitúra 
b) 2 napos vízitúra a három nap bármelyikén
20150816_szigetkozvizitura-www.vizitura.eoldal.hu.jpgc) 1 napos vízitúra a három nap bármelyikén....

A pár percig kezdőknek evezéstanítás. A szállás igény szerint sátras vagy vendégházas, ill. panziós elhelyezés, vagy akár wellness.

 

 

 

oktatas.jpgHa Ön/Te magatoknak Google kereséssel foglaltok az is jó; és ránk is lehet bízni.
Étkezés: igény szerint önellátás vagy félpanzió vagy teljes ellátás.

 

 

 

Opcionális nulladik napi érkezés 
0730---.jpgKényelmesen meg lehet érkezni az első túranapon is, aki például Budapestről jön, annak jellemzően elég 8 előtt pár perccel indulnia, ettől függetlenül sokan már a "nulladik" nap este befutnak. Ez lehetővé teszi a környék felfedezését, bevásárlást, kényelmesen beköltözést vagy sátorverést. Vacsora: választhatóan önellátó vagy rendelhető, utóbbi esetben a szállásra szállítjuk az egyeztetett meleg vacsorát. 


 

Szállás igény szerint: ha a szállást magatok foglaljátok, célszerű Dunaszigeten vagy Dunakilitiben, Lipóton, Mecséren, Héderváron, Mosonmagyaróváron vagy Halásziban foglalni.
Mi Dunaszigeten és Dunakilitiben javasolunk vendégházakat, vendégházak udvarát vagy kempinget a sátrazáshoz, ill. panziókat és wellness hotelt is.
www.szigetkozvizitura.hu-dunaszigeti-tamaszpontunk.jpgA legnépszerűbb a vendégek körében három vendégház és azok udvarai, így akik a társaságon belül szobát, fürdőszobát igényelnek azok is, akik pedig sátrazni akarnak, azok is a számukra megfelelő szálláson vannak - és mégis együtt van a csapat. Külön fürdőszobák, külön vizes blokk és külön, óriási hűtőszekrényekkel felszerelt konyha a sátrasoknak is. WC, zuhany, főzés szempontból sem zavar senki senkit. 

 

 

 


1. nap: Ilyen tiszta víz nem létezik 
helenanal-szucsiek.jpgA kenu ülésekre valami fenék alá valót hozzatok. Kispárna, szétvágott polifoam, összehajtott törölköző jól jön erre a célra, és kell spárga vagy ragasztó, hogy a helyén is maradjon. A profik egy "popsi" méretű hungarocell darabot hoznak erre a célra.

 

 

 


szigetkozvizitura.hu-kenutura-vizitura-betanulas-01.jpgHa korábban még nem kenuztál, akkor 10-kor találkozunk Dunakilitiben az e-mailben küldött térkép szerinti helyen. Hamarosan szuper profi leszel, jól, türelmesen, egyetlen lépést sem kihagyva megtanítunk kenuzni. A gyakorlott vízitúrázóknak elég 10:30-ra érkezni, miután ők is megkapják a felszerelést, naptejezés, wc után vízre szállás és indulás a világ egyik legszebb tájára! 

 


szigetkoz-evezes-szigetkoz-kenutura-szigetkozi-vizitura-www.vizitura.eoldal.hu-039.jpg13:00 Ebéd. Ebédre hozzatok szendvicset és természetesen hozzatok (alkoholmentes) innivalót is. 
Az egész napos őrülten szép evezgetés után: 
16:30 Érkezés az autókhoz (a nap során wc-szünet, pihenő van sok).
Vacsora: önellátó 

 


2. nap: Vízitúra egy elveszett világban
20150709_talalkozas-az-ugralo-fanal.jpgHa ez az első vízitúrás nap az életedben, akkor 10 órára gyere/gyertek és néhány perc alatt felkészülten, türelmesen megtanítunk kenuzni. 

Találkozás a képen látható ugráló fánál (a vízparton) Dunakilitiben a Vadvíz kempingben.

Találkozás már rutinos barátainkkal néhány perccel 10:30 előtt. 10:30-kor tájékoztató az aznapi vízitúráról, szabályok, wc, naptejezés.

szigetkoz-vizitura-szigetkozi-evezes-szigetkozi-kenutura.jpg11:00 Kihajózunk 
11:30 Egy eldugott világ: a Csalánosi-áteresz

13:00 Ebéd
13:30 Evezés golf-pályán! :)) Elképesztő lesz!!
14:30 Pihenő
16:00 Érkezés a kempingbe. (Nem jeleztünk minden kiszállást, de lesz bőven wc-szünet)

 

 

 3. napi vízitúra: választhatóan evezgetés überszép helyeken 

szigetkozi-vizitura-dunakiliti-talalkozasi-hely-a-parton-www.vizitura.eoldal.hu-www.vizitura.org.jpgTalálkozás 10 órakor a most először vízitúrázó vendégekkel a képen látható ugráló fánál (a vízparton) Dunakilitiben a Vadvíz kempingben.

 

 

 

 

A felszerelés kiosztását követően megtanítjuk az evezés csínját-bínját. A már profi kenusoknak elég 10:30-ra jönniük, 10:30-kor tájékoztató az aznapi vízitúráról, szabályok, wc, naptejezés.

 

0160-fiuk.jpg

11:00 Indulás az Ördög-szigeti tavak felé!
13:30 Érkezés után ebédszünet 
14:00 Indulunk vissza, 15:45 körül érkezünk a kocsikhoz Dunakilitibe.
 
 
 

 

+36 209 342 760,
szigetkozvizitura@yahoo.com

 


Túradíjak a Szigetköz-vízitúra résztvevőinek
 


 

Jelentkezés és fizetés: Jelentkezés a vízitúrára az innen letölthető jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével (e-mail: szigetkozvizitura@yahoo.com) és a túradíj átutalásával. 
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a számlázási címet (irányítószámmal!), a túra időpontját és a túra helyét beírni. (Pl. Szigeti Virág, 8 fő, 2017. 09. 18-20.)

 

 

Testre szabott vízitúra 
Egyedi vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat az útvonal, az időpont, a szállás, étkezés és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Szívesen biztosítunk vacsorát, tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben.