Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. szeptember 23-24. Szigetközi evezgetés 1 vagy 2 napban

szigetkoz-vizitura-asvanyraro-kozeleben-www.vizitura.eoldal.hu-2.jpgSzigetközi vízitúra; 2017. szeptember 23-24. 

Már sokszor voltál a Felső-Szigetközben és szeretnél látni valami újat? Íme a Szigetköz-ismerőknek, a 10 éve visszatérőknek zseniális kenutúra. 

 

 

szigetkoz-284.jpg

Igény szerint 1 vagy 2 napos hétvégi szigetközi 
vízitúra Ásványráró környékén. 
Az Ásványráró környéki labirintus éppen annyira gyönyörű, mint a Felső-Szigetköz. Gyere, gyere, gyere!!!

 

Szállás és logisztika
szallas-fogmosas.jpgA vízitúra szállás szempontból csillagtúra, (amúgy igencsak vándorlunk) azaz a fix szállására térhet vissza mindig a csapat. Nincs költözés, sátorverés, macera.
A szállás igény szerint sátor, vendégház, panzió. A szállásra a létszám és az igények függvényében szívesen teszünk javaslatot és persze - igen, elismerjük, nekünk is ez a kényelmes - mindenki foglalhat szállást magának, a szallas.hu, google és társai segítségével keress Lipóttól Mecséren át Ásványráróig bárhol, de ha megakadsz, csak szólj. A vízitúrát most kezdőknek evezéstanítás. 

20150801_160320also-szigetkoz-vizitura-kenutura-1-.jpgA szállást tehát vagy a vendég maga intézi vagy a társaság igényei és a létszám alapján javasolunk, ill. lefoglaljuk a szállást. Az autókat biztonságban hagyjuk, szerencsére a Szigetköz biztonságos. A 4-25 fős családi, baráti, céges, egyetemi társaságoknak életük egyik legszebb vakációját, legemlékezetesebb nyaralását, vállalkozásoknak a cégtörténet legjobb csapatépítését biztosítjuk. 
Csatlakozz a turnusokhoz vagy kérjétek ezt az útvonalat külön vízitúraként legalább 4 főre bármikor(ra). (+36) 209 342 760.

 


Opcionális 0. nap: Érkezés, beköltözés, sátorverés
szigetkoz-185.jpgKb. a vendégek fele a 0. napon már befut. Ekkor kényelmesen megejthető a szobák elfoglalása vagy a sátorverés, be lehet vásárolni, fel lehet fedezni a környéket, lehet fürdőzni, ugrálni, úszkálni.
 

 


1. napi vízitúra
oktatas-i.jpg09:15 Célszerű érkezés a szállásra, ha nem a nulladik napon jöttél és a hűtőszekrénybe be akartok pakolni

 

13:00 Találkozás a vízitúrázókkal, a találkozás helyét az éppeni vízállás függvényében egyeztetjük.  
denkpalhoz-kozel-bodak-fele.jpg

A most először vízitúrázóknak megtanítjuk az evezés csínját-bínját, a kenu kormányzását, a gyakorlott  vízitúrázóknak bemelegítés, mindenkinél naptejezés, wc, a kenuülésekre a pihe-puha valami (polifoam, párna, stb.) felragasztása/kötözése.
Az autókat olyan helyeken hagyjuk, ahol "soha semmi" nem történt. Nem csak a miénkkel nem, másokéval sem.

20150801_160330-1-.jpg

Vízre szállás után 16:30-ig tart a csoda, a napközben tartott wc, dohányzási szüneteket nem jelöltük (a dohányosokat kérjük, hogy a kenuban ne gyújtsanak rá, köszönjük) és továbbiakban sem írjuk ki, de van/lesz sok, szóval nyugi, kisgyerekkel nyugodtan gyertek. A napközben fogyasztó hideg ebédet, szendvicset és az alkoholmentes folyadékot ne felejtsétek el!!


 

Vasárnap: Ismét a mesevilág, Ásványrárónál vízitúrázunk  
remete-es-asvany-kozott-01.jpg10:30 Indulás Ásványráróról 
11:30 Régi kikötő
12:30 Ebéd
13:00 Gatyai híd
14:00 Öntési-ág
14:30 Szilfási kerülés
15:00 Pókmacskási zárás (legalábbis ahol régen a zárás zárás volt...)
asvanyraronal-az-osztrakok-satorhelye.jpg16:00 És sajnos itt a vége, de ne csüggedj, jövőre is várunk kenus túráinkon, sőt, jöhetsz a Rába, a Hernád, Tisza-tó, Öreg-túr, Tisza, Mosoni-Duna, Ipoly, Mura-Dráva stb. vízitúráinkra is, mivel párhuzamosan az ország legizgalmasabb vizein jelen vagyunk.

 

Igény szerinti vízitúra az Alsó- és a Közép-Szigetközben
asvanyraro-indulasnal-szigetkozvizitura.jpgEgyedi vízitúrára ajánlatunkat 24 órán belül átküldjük, azaz, ha van spéci kérésetek, csak keress (+36) 209 342 760. 
Az ajánlatot az útvonal, az időpont, a szállás, étkezés, szolgáltatások, logisztikai és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Lehet kérni kajakot. Szívesen biztosítunk minőségi és bőséges étkezést, tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben.
Túradíjak az Alsó- és Közép-Szigetközi vízitúrák résztvevőinek 
 

Hívj, minden kérdésre szívesen válaszolunk! (+36) 209 342 760, szigetkozvizitura@yahoo.com


Jelentkezés és fizetés: 

asvanyraronal.jpg

Jelentkezés a szigetközi vízitúrára az innen letölthető jelentkezési lap kitöltés után visszaküldésével (e-mail: szigetkozvizitura@yahoo.com) és a túradíj átutalásával. Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007

A megjegyzés rovatba kérjük a túrára jelentkező nevét, a létszámot, a túra időpontját beírni. (Pl. Ásványi Rátót, 11 fő, szeptember 23-24.)