Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019. június 8. Szigetközi 1 napos kenutúra

20150821_szigetkozi-evezes-vizitura-szigetkoz.jpgSzigetközi 1 napos vízitúra 2019. június 8-án szombaton. 

 

 

Igen, mi vagyunk azok, akikhez jöhetsz kenutúrára, akár 1 napra is.

 A vízitúrázást most kezdőknek türelmes, módszertanilag FELKÉSZÜLT oktatás
szigetkozvizitura.hu-kenutura-vizitura-betanulas-01.jpgSenki sem született kenuban (vagy legalábbis valószínűleg nem). A csak pár percig kezdőknek mindig tartunk evezésoktatást.

 

Mind a vízitúrával most ismerkedőket, mind a rutinos profikat arra kérjük, hogy ezen vízitúra esetén 10 órára gyertek a Dunakiliti külterületén található Vadvíz kempingbe.   
 

 

 

 

 


Opcionális "nulladik" nap:

20160521_szigetkozi-vizitura-www.vizitura.eoldal.hu.jpg

Ha valaki "messziről" jön, érdemes a "nulladik" napon befutnia. A szállás Dunaszigeten vagy Dunakilitiben. Mindkét bűbájos községben rengeteg szállás között lehet választani. A kempingtől a vendégházon és panzión át a wellness, sőt golfhotelig minden szállás megtalálható. Népszerű három vendégház és azok udvarai, így azok is, akik a társaságon belül szobát, fürdőszobát igényelnek, és azok is, akik sátrazni akarnak, a számukra megfelelő szálláson lehetnek - és mégis együtt van a csapat. A sátrasoknak is van külön, kulturált vizes blokk és felszerelt konyha, benne óriási hűtőszekrények.
A következőkben megtalálod, hogy az először érkezőkkel átlagos vízállás mellett, melyik napon merre járunk majd, de egyedi vízitúrát is lehet kérni.

 


 

Mit kell hozni a kenutúrára?
szigetkoz-185.jpgKérjük, hogy kattints a linkre és olvasd át a tudnivalókat. Itt külön is mondjuk, hogy akinek a popója nem szokta meg a kenuzást, azoknak hasznos ha a kenu ülésekre valami fenék alá valót hoz magával. Kispárna, szétvágott polifoam, összehajtott törölköző jól jön erre a célra, és kell spárga vagy ragasztó, hogy a helyén is maradjon. A profik egy "popsi" méretű hungarocell darabot hoznak erre a célra. És természetesen hozzatok magatokkal szendvicset, vizet, amit a napközben tudtok fogyasztani. 

 

 

 

Szombati vízitúra a Szigetközben:
a "NAGY" menet

20150709_talalkozas-az-ugralo-fanal.jpg10-kor találkozunk Dunakilitiben a Vadvíz kempingben a "parton" az ugráló fánál. A kempinget könnyű lesz megtalálni, a falu központjától a Gyümölcsös utcán induljatok és a község központjától 3 km-re lesz a kemping. A túravezetőt sem lesz nehéz megtalálni a narancs színű kenuknál.  


Amikor már mindenki ügyes, bepakolunk a kenukba és ismételt mosdó vizit után 11-kor vízre szállás.
 


20170613_szigetkoz-vizitura-kenutura.jpgÉs a vízen best of Szigetköz, minden, amit csak el tudsz képzelni. 


Csodálatos tavak, szuper jó ágak, egy kis játék, pihenés, úszkálás. 
16 óra körül érkezünk a partra, de még nincs vége a túrának, jön a vízitúra legszebb része a kiszállás utáni hajómosás. Természetesen a nap során lesz sok, diszkrét, hölgyek jobbra, urak balra módon intézett wc-szünet. Ezeket külön nem tüntettük fel. 
 
 

 


Testre szabott vízitúra a Szigetközben 
szigetkoz-070.jpgEgyedi szigetközi evezésre, vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat az igények, így a távolság, ill. útvonal, időpont, a szállás, étkezés és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. 

 


Hívj (+36 209 342 760 vagy küldj e-mailt (szigetkozvizitura@yahoo.com)!

 

 

Jelentkezés a szigetközi kenutúrára és a túradíj fizetése: 
szigetkoz-vizitura-kenutura-szigetkoz-20180819_marti_hdr.jpgJelentkezés a vízitúrára az innen letölthető jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével (e-mail: szigetkozvizitura@yahoo.com) és a túradíj átutalásával. 

Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük irányítószámmal a számlázási címet, a kenutúra időpontját és a vízitúra helyét (esetünkben a Szigetközt) beírni.
(Pl. 1165 Budapest, Nyílhegy u. 20/c,
2019. június 8. Szigetköz)