Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019. május 18-19. Szigetközi vízitúra (választhatóan 1-2 nap)

robi110423073.jpg

Szigetközi vízitúra: 2019. május 18-19. Gyere kenuzni választhatóan 1 vagy 2 napban. 
 

A két napban választható időtartamú szigetközi vízitúrák a Szigetközben. 
a) 2 napos vízitúra szombattól vasárnapig
b) 1 napos vízitúra szombaton
c) 1 napos vízitúra vasárnap ....

 

A pár percig kezdőknek evezéstanítás. szállás igény szerint sátras vagy vendégházas, ill. panziós elhelyezés, vagy akár wellness. 

oktatas.jpgHa Ön/Te magatoknak foglaltok szállást Google, booking.com vagy szallas.hu kereséssel az is jó; és ránk is lehet bízni. Étkezés: igény szerint önellátás vagy félpanzió vagy teljes ellátás.
 

 

 

Opcionális nulladik napi érkezés 
0730---.jpgKényelmesen meg lehet érkezni az első túranapon is, aki például Budapestről jön, annak jellemzően elég 8 előtt pár perccel indulnia, ettől függetlenül sokan már a "nulladik" nap este befutnak. Ez lehetővé teszi a környék felfedezését, bevásárlást, kényelmesen beköltözést vagy sátorverést. Vacsora: választhatóan önellátó vagy rendelhető, utóbbi esetben a szállásra szállítjuk az egyeztetett meleg vacsorát. 

 


 

helenanal-szucsiek.jpgSzállás igény szerint: ha a szállást magatok foglaljátok, célszerű Dunaszigeten vagy Dunakilitiben, Lipóton, Mecséren, Héderváron, Mosonmagyaróváron vagy Halásziban foglalni.
Mi Dunaszigeten és Dunakilitiben javasolunk vendégházakat, vendégházak udvarát vagy kempinget a sátrazáshoz, ill. panziókat és wellness hotelt is.
A legnépszerűbb a vendégek körében három vendégház és azok udvarai, így akik a társaságon belül szobát, fürdőszobát igényelnek azok is, akik pedig sátrazni akarnak, azok is a számukra megfelelő szálláson vannak - és mégis együtt van a csapat. Külön fürdőszobák, külön vizes blokk és külön, óriási hűtőszekrényekkel felszerelt konyha a sátrasoknak is. WC, zuhany, főzés szempontból sem zavar senki senkit. 

 

 

A vízitúrázást most kezdőknek türelmes, módszertanilag FELKÉSZÜLT oktatás
szigetkozvizitura.hu-kenutura-vizitura-betanulas-01.jpgSenki sem született kenuban (vagy legalábbis valószínűleg nem). A csak pár percig kezdőknek mindig tartunk evezésoktatást. 

 

Mind a vízitúrával most ismerkedőket, mind a rutinos profikat arra kérjük, hogy ezen vízitúra esetén 10 órára gyertek a Dunakiliti külterületén található Vadvíz kempingbe.   

 

 

 

 

Szombati vízitúra a Szigetközben:
a "NAGY" menet

20150709_talalkozas-az-ugralo-fanal.jpg10-kor találkozunk Dunakilitiben a Vadvíz kempingben a "parton" az ugráló fánál. A kempinget könnyű lesz megtalálni, a falu központjától a Gyümölcsös utcán induljatok és a község központjától 3 km-re lesz a kemping. A túravezetőt sem lesz nehéz megtalálni az ugráló fánál (lásd a képet). 

 

Megtanítunk kenuzni. 

Amikor már mindenki ügyes, bepakolunk a kenukba és ismételt mosdó vizit után 11-kor vízre szállás.
 


20170613_szigetkoz-vizitura-kenutura.jpgÉs a vízen best of Szigetköz, minden, amit csak el tudsz képzelni. 


Csodálatos tavak, szuper jó ágak, egy kis játék, pihenés, úszkálás. 
16 óra körül érkezünk a partra, de még nincs vége a túrának, jön a vízitúra legszebb része a kiszállás utáni hajómosás. Természetesen a nap során lesz sok, diszkrét, hölgyek jobbra, urak balra módon intézett wc-szünet. Ezeket külön nem tüntettük fel. 

 

 

 


2. napi szigetközi kenuzás:
Vízitúra egy elveszett világban

20150816_szigetkozvizitura-www.vizitura.eoldal.hu.jpgHa ez az első vízitúrás nap az életedben, akkor 10 órára gyere/gyertek és néhány perc alatt felkészülten, türelmesen megtanítunk kenuzni. 

Találkozás a képen látható ugráló fánál (a vízparton) Dunakilitiben a Vadvíz kempingben.

Találkozás már rutinos barátainkkal néhány perccel 10:30-kor10:30-kor tájékoztató az aznapi vízitúráról, szabályok, wc, naptejezés.

 

szigetkoz-vizitura-szigetkozi-evezes-szigetkozi-kenutura.jpg11:00 Kihajózunk 
11:30 Egy eldugott világ: a Csalánosi-áteresz

13:00 Ebéd
13:30 Evezés golf-pályán! :)) Elképesztő lesz!!
14:30 Pihenő
16:00 Érkezés a kempingbe. (Nem jeleztünk minden kiszállást, de lesz bőven wc-szünet)

 

 

  

 

+36 209 342 760,
szigetkozvizitura@yahoo.com

 


Túradíjak a Szigetköz-vízitúra résztvevőinek 
 


Jelentkezés a szigetközi vízitúrára és fizetés
img_3031_1840x1200.jpgJelentkezés a vízitúrára az innen letölthető jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével (e-mail: szigetkozvizitura@yahoo.com) és a túradíj átutalásával. 
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a számlázási címet (irányítószámmal!) a kenus túra időpontját és helyét (esetünkben a Szigetközt) beírni. (Pl. 1031 Bp., Záhony u. 99. 2019. május 18-19. Szigetköz vízitúra)

 

 

Testre szabott vízitúra 
Egyedi vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat az útvonal, az időpont, a szállás, étkezés és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Szívesen biztosítunk vacsorát, tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben.