Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3 napos Mosoni-Duna vízitúra

20180715_143846_resized.jpgVízitúra a Mosoni-Dunán. 3 napos Mosoni-Duna vízitúra!


Péntek déltől vasárnapig csodálatos hosszú hétvégék vagy kérd ezt a 3 napos vízitúrát BÁRMIKORRA. A (pár percig) kezdőknek kormányzás- és evezéstanítás.

A csillagtúra során ugyanazon, (akár faházas, akár sátras, vendégházas stb.) szállására tér vissza a csapat. Legalább 2 autóval persze telekocsi rendszerben bárhol választhatsz magadnak szállást a környéken. Rajkán, Dunakilitiben, Halásziban, Mosonmagyaróváron és Dunaszigeten tudunk szállást javasolni minden kategóriában. A szállás igény szerint lehet golf vagy wellness hotel, panzió, vendégszoba vagy sátor. A legnépszerűbb a vendégház, mivel így együtt lehet egy olyan kis csapat is, ahol van aki szobát kér és vannak, akik sátraznak. Senki nem zavar senkit és a sátrasoknak is van külön konyha, hűtőszekrény, kifejezetten kulturált wc, zuhanyzók.
Az ebédszüneteket a legnagyobb UV-sugárzás idején, árnyékos helyeken tartjuk. 


1. napi vízitúra: Rajka környéke, egy csodálatos holt-ág
11:00 Találkozás Rajkán. mosoni-duna-vizitura-www.mosoni-duna.vizitura.hu-uzemi-baleset.jpgÉrkezés után köszöntő, díjbefizetés, tudnivalók. Ebéd, a szállás elfoglalása vagy a sátrak felállítása, vízreszállás előtti rituálé, (naptejezés, wc, kenu (kemény műanyag ülésére, polifoam, kispárna stb. ragasztása stb.)
13:00 Evezés- és kormányzástanulás
14:00 Indulás, egy fantasztikusan gyönyörű holt-ág felfedezése
17:00 A nulladik napi túra vége. Vacsora bográcsétel vagy önállóan megoldott vacsora (hozott étel, saját főzés vagy a közeli éttermekben vacsora, ill. a kemping szerény, de élvezhető választéka, pl. melegszendvics) 
Külön a megállókat nem tüntettük fel, de diszkréten, hölgyek jobbra, urak balra elven a nap során "milliószor" pisilünk, innentől kezdve a technikai szüneteket külön nem tüntetjük fel. 

 


2. napi vízitúra: Rajka-Feketeerdő
www.mosoni-duna-vizitura.eoldal.hu-vizitura-mosoni-duna-1.jpgVízre szállás előtti rituálé, (szentbeszéd, naptejezés, wc, stb.) után a felső szakaszon a Mosoni-Duna még 3 km/órás sebességgel "repít" minket, így a laza tempó és több pihenő mellett is kényelmesen célba érünk
16:00 Érkezés (nem a bajor) Feketeerdőhöz, egy helyes kis holt-ág felfedezése
16:30 Mára vége, vissza a kocsikkal telekocsi rendszerben, de ha egy autóval jöttök (mert mondjuk egy család vagytok :)), akkor a szállásra transzfert biztosítunk buszjegy árban.

 


3. nap: Feketeerdő-Mosonmagyaróvár
mosoni-duna-rajka-kozeleben-vizitura-mosoni-www.mosoni-duna-vizitura.eoldal.hu.jpg09:00 Autókkal (igény esetén (kis)busszal) indulás a szállásról
09:30 Logisztika, bemelegítés, wc
10:00 Vízre szállás Feketeerdőnél majd következik egy kb. 9 km-es festői szakasz a Mosoni-Dunán
12:15 Halászi, ebéd (aki igényli, annak meleg ebéd) lubickolás, pihi, wc 
13:30 Folytatódik a kenutúra
14:30 Érkezés Mosonmagyaróvárra, aki siet, annak hazautazás, de lehet strandolni és fakultatív programként mosonmagyaróvári városnézés a Lajtáról (!), beevezünk a várhoz, 16:45 A vár megtekintése és 17:30-kor transzfer a szálláshoz, hazautazások 

 


Túradíjak a fenti turnus résztvevőinek
 


Egyedi vízitúra
Egyedi vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat az útvonal, az igényelt felszerelés (kerékpár stb.), az időpont, a szállás, étkezés, szolgáltatások, logisztikai és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Szívesen biztosítunk minőségi meleg étkezést, tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben.

 


Jelentkezés a Mosoni-Duna vízitúrára :
vizitura-mosoni-duna-mosoni-dunaszentpal-elott-2.jpgKérjük hívjon / hívj, egyeztessük az igényeket (útvonal, időtartam, étkezés, szállás). Az igények alapján 24 órán belül írásos ajánlatot küldünk, amelyhez csatolunk egy jelentkezési lapot. Ha az ajánlatunkat elfogadja, a jelentkezés egyszerű. A  szigetkozvizitura@yahoo.com e-mail címre várjuk vissza a kitöltött jelentkezési lapot és kérjük a túradíj átutalását. 

 


A kenutúra díjfizetése
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a túrára jelentkező számlázási címét, a vízitúra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) beírni.

(Pl. 1121 Budapest, Szarvas G. u. 4/f. Július 27-29.)