Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csallóközi hétvégi vízitúra (2 nap)

Csallóközi vízitúrák Szigetközi indulások és érkezésekgyerkocok-a-vizen-3.jpg
dobrohost-es-az-oreg-duna-kozott-www.szigetkozvizitura.hu.jpg
 

Minden hétvégén 2 napos vízitúra a Csallóközben csallokoz-002.jpgcsallokoz-001.jpg


Időjárás garanciával, a még kezdőknek evezéstanítás! 
Csillagtúrák fix Szigetközi szállásról. A szállás igény szerint sátor, vendégház, wellness.
0190-dunasziget-tabor.jpgA páratlannak is van párja, a Szigetközhöz csak egy másik szövevényes vízivilág, a Csallóköz fogható. A Csallóközben a vadregényes ágrendszer mellett jókora, tiszta és meleg tavacskák is várnak. Az útvonalakba minden szépet belezsúfoltunk. A vízitúra napjain a magyar oldalról indulunk, hamarosan a Csallóközben vagyunk és szavakkal le nem írható szépségű helyekre megyünk. Oda, ahová más vízitúrákat szallas-fogmosas.jpgszervező cég SOHA. Késő délután pedig ismét a magyar oldalra, a Szigetközbe érkezünk vissza.  Szállás: ízlés szerint. Vendégszobás szállás Dunaszigeten vagy a vendégház udvarán sátorban. A szállásfoglalást, étkezést vendégeink intézhetik maguk vagy ránk is diam-szigetkoz-hotel-szoba-uj.jpgbízhatják. Szállás: Dunaszigeten vagy Dunakilitiben tudunk javasolni vendégházakat, vendégházak udvarát vagy kempinget a sátrazáshoz, jó panziókat és wellness hotelt is. A legnépszerűbb a vendégház és annak az udvara, mivel itt együtt lehetnek azok is egy társaságban, akik sátraznak és akik szobát kérnek, mindenki külön, de mégis együtt a csapat. Külön mindenkinek kulturált vízes blokk, külön felszerelt konyhák, óriási hűtőszekrények.

Opcionális "nulladik" nappal hosszú hétvégi vízitúra! 
Neked sem elég a 2 nap? Jó lenne egy hosszú hétvégi, a pénteket is magában foglaló evezgetés? Gyere már pénteken 10:00-re és hamarosan a Csallóközben tobzódhatsz! Ha még nem eveztél, vár rád egy kis gyorstanulás, ha rutinos vagy, akkor bemelegítés. A pénteki útvonal is olyan, hogy életed legszebb napjai közé sorolod. Vagy pénteken reggel még nem tudsz indulni, de messziről jöttök? Érdemes lehet a túra előtti "nulladik" napon este befutni és megejteni a szállásra való beköltözést vagy sátorverést.
Fel lehet fedezni a környéket, bevásárolni és olyan helyeken úszkálni, mintha egy Csendes-óceáni szigeten lenne, sőt, el is lehet kezdeni az evezéstanulást.

Szombat: Vízitúra a Csallóközben, Vajka vidékeborostyan-de-nem-soca.jpg
10:00 A számla rendezése, tájékoztató, szabályok, naptejezés, wc, a kormányzás és evezés tanulása, a profiknak bemelegítés
11:00 Indulás Dunakilitiből
A szombati vízitúra során ki-bejárunk a Csallóköz és a Szigetköz között, és az egyik szebb lesz mint a másik
16:30 Érkezés Dunaszigetre

Vasárnapi kenutúra: A Csallóközi Doborgaz mellettcsallokoz-remete-alatt-www.szigetkozvizitura.hu.jpg
10:30 Indulás Dunaszigetről. A magyar Doborgaz és a szlovák (Nagy)Doborgaz között túrázunk két pazar Vajka környéki ág érintésével. Csodatájak és a magyarnál nagyságrendileg kevésbé élénk kenus élet miatt olyan vizeken, amely ma csak a miénk. 16:00 Érkezés Dunakilitibe, hazautazás vagy plusz 1-edik nappal még  hétfőn is szuper vízitúra!!

Túradíjak a hétvégi Csallóközi vízitúrák résztvevőinek 

Zártkörű (testre szabott) vízitúra
bartal-pali-kedvese-viki-a-csallokozben-www.szigetkozvizitura.hu.jpgEgyéni igények szerint tervezett vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat legalább 4 fős csoportnak az útvonal, az időpont, a szállás, étkezés, szolgáltatások, logisztikai és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Lehet kérni éjszakai túrát, szeretetteljes baby sittert. Szívesen biztosítunk minőségi melegétkezést, tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben. 

Jelentkezés a csallóközi vízitúrákra és fizetés: csallokoz-csicsoi-holt-duna.jpgJelentkezés a vízitúrára az innen letölthető jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével (e-mail: szigetkozvizitura@yahoo.com ) és a túradíj 50%-ának átutalásával.
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007

A megjegyzés rovatba kérjük a túrára jelentkező nevét, a létszámot, a túra időpontját beírni. (Pl. Szigetközi Áron, 7 fő, 2013. 06. 29-30.)
A túradíj másik 50%-át pedig az érkezés napján kérjük készpénzben fizetni.