Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csallóközi hosszú hétvége vízitúra (3 nap)

Csallóközi vízitúra Szigetközi indulásokkal és érkezésekkelczajlik-ranch-uj.jpggyerkocok-a-vizen-3.jpg


3 napos hosszú hétvége időjárás garanciával!
csallokoz-002.jpgcsallokoz-001.jpg

Evezés és kormányzás tanítással a most még kezdőknek isdobrohost-es-az-oreg-duna-kozott-www.szigetkozvizitura.hu.jpgbartal-pali-kedvese-viki-a-csallokozben-www.szigetkozvizitura.hu.jpg

Csillagtúrák fix Szigetközi szállásról
diam-szigetkoz-hotel-szoba-uj.jpg0190-dunasziget-tabor.jpgA szállás igény szerint sátor, vendégház, wellness
2012.08.21-25--4-.jpgszallas-fogmosas.jpgA páratlannak is van párja, a Szigetközhöz csak egy másik szövevényes vízivilág, a Csallóköz fogható. A Csallóközben a vadregényes ágrendszer mellett jókora, tiszta és meleg tavacskák is várnak. Az útvonalakba minden szépet belezsúfoltunk.  Minden nap a magyar oldalról indulunk, hamarosan a Csallóközben vagyunk és szavakkal le nem írható szépségű helyekre megyünk. Oda, ahová más vízitúrákat szervező cég SOHA. Késő délután pedig ismét a magyar oldalra, a Szigetközbe érkezünk csallokoz-csicsoi-holt-duna.jpgvissza. Csallóközi vízitúráink időtartama csallokoz-remetevel-szemben-2-uj-www.szigetkozvizitura.hu.jpg1 és 7 nap között Öntől/Tőletek függ. Itt a 3 napos, hosszú hétvégi vízitúrát mutatjuk be részletesen. A túrákat legalább 4 fős csoport által  elfogadott ajánlat alapján indítjuk. Szállás: ízlés szerint. Vendégszobás szállás Dunaszigeten vagy a vendégház udvarán sátorban. A szállásfoglalást, étkezést vendégeink intézhetik maguk vagy ránk is bízhatják. Szállást Dunaszigeten érdemes foglalni. Az interneten is találsz oktatas-i.jpgoktatas.jpgszállást és mi is tudunk javasolni vendégházi szobákat, ill. vendégházak udvarát vagy kempinget a sátrazáshoz, ill. jó minőségű panziókat, és wellness hotelt is. A vendégházak előnye, hogy együtt lehetnek a sátrasok és a szobát kérők, pl. családok esetén a felnőttek a szobákban, az ifjak a sátrakban. Az első napon kormányzás- és evezésoktatás.

"0. nap": Opcionális érkezés a túra előtti nap délután/este
Ha valaki "messziről" jön, érdemes lehet a túra előtti "nulladik" napon befutnia és megejteni a szállásra való beköltözést vagy sátorverést.

Péntek: A fenékküszöb és Vajkai ágak
szigetkoz-457.jpg10:00 A számla rendezése, majd a szállástól közösen megyünk a vízhez. Tájékoztató, benne a szabályok, felszerelés kiadása, még nem tapasztaltaknak a kormányzás, ill. evezés gyakorlása, a profiknak bemelegítés, naptejezés, wc majd
11:00 Indulás a Csallóköz felé! 
Ez a nap a Szigetköz lélegzetelállító sokfeléségét is bemutatja. A legkülönbözőbb vizeken fogunk hajózni, evezgetünk a fenékküszöb mögött a zátonyos, sokszor szürreálisan sekély, néha félméteres Öreg-Dunán, nyílt tavon, eutrofizáló vízen, nevében holt, de élővilágát tekintve  igencsak élő ágakban.
16:30 Érkezés Dunakilitibe


Szombat: Vízitúra a Csallóközben, ismét Vajka vidéke
borostyan-de-nem-soca.jpg
10:30 Indulás Dunakilitőből
A szombati vízitúra során ki-bejárunk a Csallóköz és a Szigetköz között, és az egyik szebb lesz mint a másik
16:30 Érkezés Dunaszigetre

Vasárnapi kenutúra: A Csallóközi Doborgaz mellettcsallokoz-remete-alatt-www.szigetkozvizitura.hu.jpg
10:30 Indulás Dunaszigetről. A magyar Doborgaz és a szlovák (Nagy)Doborgaz között túrázunk két pazar Vajka környéki ág érintésével. Csodatájak és a magyarnál nagyságrendileg kevésbé élénk kenus élet miatt olyan vizeken, amely ma csak a miénk. 16:00 Érkezés Dunakilitibe

Túradíjak a fenti csomagtúra résztvevőinek

Egyedi (testeszabott) vízitúra
Egyéni igények szerint tervezett vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat legalább 4 fős csoportnak az útvonal, az igényelt felszerelés (rafting hajó, kerékpár stb.), az időpont, a szállás, étkezés, szolgáltatások, logisztikai és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Lehet kérni éjszakai túrát, szeretetteljes baby sittert. Szívesen biztosítunk minőségi melegétkezést, tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben. 

Jelentkezés és fizetés: Jelentkezés a vízitúrára az innen letölthető jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével (e-mail: szigetkozvizitura@yahoo.com ) és a túradíj 50%-ának átutalásával.
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007

A megjegyzés rovatba kérjük a túrára jelentkező nevét, a létszámot, a túra időpontját beírni. (Pl. Szigetközi Áron, 7 fő, 2013. 06. 23-29.)
A túradíj másik 50%-át pedig az érkezés napján kérjük készpénzben fizetni.