Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csallóközi vízitúrák 1-2 nap

szigetkoz-vizitura-gazfui-holt-duna-www.szigetkozvizitura.hu-www.vizitura.eoldal.hu.jpgCsallóközi vízitúra BÁRMIKOR amikorra kéritek + hétvégi kenutúrák szombatonként a Kis-Csallóközben minden nap szigetközi indulással és aznapi, a magyar oldalra történő visszajövetellel! Szállás igény szerint
1090.jpgMagatok is foglalhattok Dunaszigeten és mi is tudunk javasolni vagy foglalni nektek jó vendégházakat, vendégházak udvarát vagy kempinget a sátrazáshoz, ill. panziókat és wellness hotelt is. A legnépszerűbbek a vendégházak és azok udvarai, így akik a társaságon belül szobát, fürdőszobát igényelnek azok is, akik pedig sátrazni akarnak, azok is a számukra megfelelő szálláson vannak - és mégis együtt van a csapat.

 

 

Opcionális "nulladik" nap
www.szigetkozvizitura.hu-dunaszigeti-tamaszpontunk.jpgSokan már a kenutúra előtti napon megérkeznek, felfedezhető a környék, kényelmesen megejthető a szállásra beköltözés vagy sátorverés. Akár a vízitúra napján, akár az azt megelőző "nulladik" napon érkeztek, hívjatok, hogy - a vízállás függvényében - hol lesz a vízre szállás.
A vízszint függvényében Dunakilitiből vagy Dunaszigetről startolunk, kérünk az indulás előtti este egy hívást (+36 209 342 760) és telefonban mondjuk a vízre szállás helyét.

 

1. napi vízitúra: A Csallóközbe ugrunk át, de visszatérünk a Szigetközbe
helenanal-en-uj.jpg09:45 Találkozás a kezdőkkel, a kormányzás, ill. evezés tanulása és gyakorlása
10:00 a rutinos vízitúrázókat arra kérjük, hogy fél tizenegyre jöjjenek, tájékoztató a vízitúráról, szabályok, a felszerelés kiosztása, a haladóknak bemelegítés.
10:30 wc, naptejezés után indul a vízitúra
11:00 Belépünk a Csallóközbe
13:30 Ebédszünet (saját "tarisznyából", érdemes sok szendvicset hozni, jól fog esni)
14:30 Újra a vízen, a már-már giccsesen tüneményes Csallóközben vagy a szigetközi ágakban
17:00 Ismét itthon, érkezés az indulási kikötőbe

 

 

Vasárnapi vízitúra: a Kis-Csallóköz vizein
szigetkoz-vizitura-szelid-vadvizecske-1-www.vizitura.eoldal.hu-vizitura.org.jpg10:00 Találkozás a vízre szállás helyén (előtte való nap egyeztetjük), napi tudnivalók, bemelegítés ....után indulás és hamarosan belépünk oda, ahol, ha nyáron eveztél velünk még SOHA nem lehettél !!!
13:00 Ebéd ott, ahol a madár sem jár (vagy csak ők) 
14:00 És ráteszünk még egy lapáttal, jön valami, amire biztosan nem számítasz
16:00 A hazautazások, másnapi munka/iskola/egyetem miatt az első napinál (hétvége esetén a szombatinál hamarabb fejezzük be a második napi, ill. hétvége esetén a vasárnapi vízitúrát. 

 

 

Jelentkezés és fizetés:
Jelentkezés a vízitúrára az innen letölthető jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével (e-mail: szigetkozvizitura@yahoo.com ) és a túradíj átutalásával.
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a létszámot és a túra időpontját beírni.
(Pl. 10 fő, 2016. 08. 3-4.)