Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


R főoldal

Étkezés a Rába kenutúrákon: önellátó vagy vacsora rendelhető
Hajó: kenuk, korlátozott számban kajak
Wc: külön a szüneteket nem tüntetjük fel, de diszkréten, "hölgyek jobbra, urak balra" jelszóval "számtalanszor" pisilünk
 raba-vizitura-www.raba-vizitura.eoldal.hu-raba-magaslesrol-uj.jpg

 

 

 

 

GYIK
Kocsival is lehet jönni?

Igen!

Napközben a kenuban kell vinni mindent?
Nem! Napközben csak az van velünk, ami a kenuban, ill. a vízen szükséges, egyébként a romlandó élelmiszer a nap során már a célállomás szállásának hűtőszekrényében van, a sátor, hálósapka (ha hozol) stb. a kocsiban van. Ugyanis reggel a sofőrök leviszik a célba a napközben nem szükséges dolgokat és a romlandókat hűtőszekrénybe teszik, majd a túravezető a sofőröket visszahozza a kenutúra aznapi indulási pontjára. Beszálltok a kenukba, leevezünk a célig a már ottlévő kocsihoz. És a legnagyobb poén, egy másik, még fineszesebb logisztika, amikor a szálláshoz a kocsikkal visszajövünk - vagyis még költözni sem kell. Bármelyik logisztikát használjuk, a kenudban csak a naptej, szendvics és víz lesz napközben.  
Lehet-e jönni 1 napos Rábatúrára? 
Szeretettel várunk.
Borulás? 

Nálunk extrém ritka a borulás, de ez mindig, mindenhol benne van a pakliban, a Rábán pedig az átlagosnál nagyobb a borulás valószínűsége, ez nem a Bodrog, nem a Tisza-tó, gyors sodrású folyó. Ha nem vagy rendszeres vízitúrázó, egyeztessünk. A lakóhelyed közelében, célszerűen más vízitúra-helyszíneinken (Szigetköz, Mosoni-Duna, Soroksári-Duna, Velencei-tó, Tisza-tó stb.) megtanítunk kormányozni/kenuzni. Céges túrákhoz, akár 8 kormányost is adunk.