Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szigetköz vízitúrák családoknak

Szigetközi vízitúra családoknak!
erkezes-kilitibe.jpg
Csodálatos tájakon,  maximálisan biztonságos vízitúrákat szervezünk. Vigyázunk, óvatosak vagyunk. Mi vagyunk az egyetlen olyan túraszervező, akik bár át tudjuk úszni a háromszor a Balatont, viseljük a mentőmellényt, mert tudjuk: csak szabad kézzel tudunk segíteni. De szerencsére ritkán kell, mert a borulás elenyészően ritka. Jól tanítunk, betartjuk a fokozatosságot, nem rögtön a szelíd vadvízzel kezdünk.

 


Kérjetek egyedi vízitúrát vagy gyertek a turnusokra!

babusz-uj.jpg2-3-4-x családból álló kis csapatnak készséggel adunk külön ajánlatot az igényelt időtartamra, ill. ajánljuk 1 napos, 2, 3 napos, 5, 6, 7, 8 vagy 9 napos kenutúráinkat. A szállás lehet sátor, lehet vendégszoba, panzió vagy wellness. A legnépszerűbb a sátrazás, a sátrasoknak is rendelkezésükre áll óriási hűtő, meleg vizes kulturált zuhanyzó, tiszta wc. A vendégház arra is alkalmas, hogy együtt lehessen egy olyan társaság, ahol vannak akik sátraznak és vannak, akik szobát igényelnek. Szeretettel várjuk a vízitúrázásban még tapasztalatlanokat is, hiszen mindenki volt kezdő és 17 perc alatt úgy megtanítjuk Önt/Titeket kormányozni, evezni, hogy ihaj. 

 

Hívjon (+36 209 342 760) vagy küldjön e-mailt! (szigetkozvizitura@yahoo.com). 

ordog-to-gonosz-turavezeto.jpgÖtletadónak bemutatjuk az egyik 5 napos túránkat, amely a kellemes napi túratávokkal, több pihenővel, megállóval, vacsora opcióval (a meleg étkezés nem kötelező) kifejezetten népszerű a gyermekes családok körében. A vízre szállás helyét a vízállás dönti el, két, egymás melletti falucska "kikötőjéből" indulunk, a kikötő persze nem más, mint a part, ahol több/sok kenu pihen :).SZIGETKÖZI 5 NAPOS VÍZITÚRA IDŐJÁRÁS GARANCIÁVAL!
0. nap (vasárnap): Opcionális érkezés
gyerkocok-a-vizen-3.jpgSzállásra beköltözés vagy sátorverés és bármilyen móka. Szállás Dunaszigeten vagy Dunakilitiben. Tudunk javasolni vendégházakat, vendégházak udvarát vagy kempinget a sátrazáshoz, ill. panziókat és wellness hotelt is. A legnépszerűbb a vendégek körében két vendégház és azok udvarai, így akik a társaságon belül szobát, fürdőszobát igényelnek azok is, akik pedig sátrazni akarnak, azok is a számukra megfelelő szálláson vannak - és mégis együtt van a csapat.

 

 

Hétfő: A világ 8. csodája: az Ördög- és a Helena szigetek
buzgo-evezes--koma-.jpg10:30 Találkozás (a vízitúra előtt egyeztetett helyen), tájékoztató a vízitúráról, szabályok, a felszerelés kiosztása, a kormányzás, ill. evezés gyakorlása
11:15 wc, naptejezés...
11:30 Indulás a világ egyik legszebb tájára! 
12:30 A Helena-szigeti tórendszer bejárása, fürdés, ebéd. Az ebéd lehet saját, de meleg ebéd is  rendelhető és (mondjuk egy szarvaspörkölt) a világ végén terem.
14:00 Indulás az Ördög sziget felé
15:00 Az izgalmas tórendszer felfedezése, egy kis játék
16:30 Indulás haza; kedv függvényében egy izgalmas hosszabb úton vagy laza evezéssel
Érkezés 17.00-kor (a nap során wc-szünet, pihenő van elég).

 


Kedd: Vízitúra a Tejfalusi-ágakban
10:30 Indulás Dunakiliti Vadvíz kempingből
11:15 Egy eldugott világ: a Csalánosi-átereszcsalanosi-uj.jpg
12:30 Ez nem lehet. Újra a Csalánosi?
13:00 Ebéd (önellátó)
14:00 Hol vagyunk? Ez a Pantanal vagy a Rudi-rét?
15:15 Természet alkotta jacuzzi
15:30 Alsó-Sebes
16:00 Felső-Sebes
17:00 Kukucskálás az Öreg-Dunára
17:30 Érkezés a kempingbe, bár külön nem tüntettük fel a kiszállásokat, de lesz bőven!

 

Szerda: Denkpál és a Barkási-Duna
_8186365.jpg10:30 Indulás Dunaszigetről
12:00 Egy kis fürdőzés
13:30 Denkpál (amit a képen látsz, azt oldalról, a partról nézzük, itt nem megyünk le, mert élni olyan jó)
15:00 A Revolver és a Paducos ágak felfedezése 
17:00 Érkezés Dunaszigetre (a nap során lesz kiszállás bőven)

 


Csütörtök: Cikola környéki zegzugok és a Jakabi
0970.jpg10:30 Indulás Dunaszigetről vagy Dunakilitiből
12:00 A Jakabi-ág
13:00 Ebéd a Barkási-hídon 
16:00 Érkezés Dunakilitibe 
Opcionális búcsúvacsora a Horgász-vendéglőben Molnár Attila mesterszakács földöntúli mézes pulykamelle .....és sajnos vége... de lehet hosszabbítani a hétvégére vagy maradni akár még egy hétre!

 


5. nap (péntek): Vízitúra egy vadregényes labirintusban
0160-fiuk.jpg10:30 Indulás Dunakiliti Vadvíz kempingből
11:20 Rudi- és a Szigetelő-ágak
13:30 Schissler-áteresz 
13:45 Doborgaz, ebédszünet, a megállási pont közvetlen közelében meleg étel is vehető (pl. a világ legjobb halászléje)
14:30 Újra a vízen
15:45 A Sebesek
17:00 Itt a vége, de még hosszabbíthattok 6, 7, 8, 9 napra :)!

 

Túradíjak a fenti csomagtúra résztvevőinek

Egyéni, zártkörű (testre szabott) vízitúra
dunasziget-cikola-uj.jpgEgyéni igények szerint tervezett vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat legalább 4 fős csoportnak az útvonal, az igényelt felszerelés (kerékpár, stb.), az időpont, a szállás, étkezés, szolgáltatások, egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Lehet kérni éjszakai kenus túrát csillaghullás idején, szeretetteljes baby sittert. Szívesen biztosítunk minőségi melegétkezést, tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben. 

Jelentkezés és fizetés: Jelentkezés a vízitúrára az innen letölthető jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével (e-mail: szigetkozvizitura@yahoo.com) és a túradíj átutalásával.
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007

A megjegyzés rovatba kérjük a túrára jelentkező nevét, a létszámot, a túra időpontját beírni. (Pl. Szigeti Virág, 9 fő, 05. 23-24.)